Serviciile noastre

Viorel Savva

Viorel Savva

Avocat Coordonator

Fondatorul Societății de Consultanță și Avocatură ”SAVVA” se bucură de aprecierea clienţilor pe care i-a consiliat, asistat şi reprezentat în diverse cauze cu preponderenţă în materia dreptului corporatist-comercial, financiar-bancar, administrativ-fiscal, în materia insolvenţei, reorganizare, restructurare, faliment și nu în ultimul rând în domeniul dreptului penal.

Atât ca profesionist, cât şi în calitate de avocat coordonator al echipei, abordează fiecare speţă cu disciplină şi meticulozitate. În proiectele de consultanţă, atât cu referinţă la chestiuni legale complexe, cât şi la activitatea zilnică a clienţilor, profesionalismul ce-i caracterizează metoda de lucru îmbină perspectiva raţională impusă de identificarea soluţiilor cu creativitatea necesară pentru o viziune strategică.

Pentru dl avocat Viorel Savva satisfacţia clienţilor şi concentrarea acestora spre continua evoluţie în condiţiile stabilităţii în plan legal reprezintă o reală împlinire profesională, fiind una dintre cele mai frumoase recompense pe care i le oferă cariera.

Educație:

Doctorand în materia dreptului public, Universitatea Liberă Internaţională din Moldova.

Masterat, Universitatea Cooperatist Comercială, Facultatea de Management și Drept, Chișinău.

Facultatea de Drept, Universitatea de Stat, Chișinău.

Membru al Baroului Chișinău.

Carieră:

Avocat coordonator al Societății de Consultanță și Avocatură ”SAVVA” (2011- prezent)

Cabinet Individual de Avocaţi „Viorel Savva” (2009-2011)

Avocat partener „Hanganu,Tănase& Partenerii” (2007-2009)

Avocat stagiar BA „Alexandru Tănase” (2005-2007)

Lector universitar 

Telefon l +373 699 94 777

E-mail l viorel@savva.md